Verwen jouw hond én de planeet!

Wollen speelbal voor de hond

Honden zijn dol op de wollen speelballen omdat ze niet chemisch zijn behandeld en nog steeds een lichte (voor mensen nauwelijks waarneembare) schapengeur hebben. De ballen zijn stevig genoeg voor uitbundig balspel, maar ook zo zacht dat ze de tanden niet kunnen beschadigen. De wollen speelbal bevat geen schadelijke stoffen die gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid van jouw hond.

Herkomst van de wol

De wol is afkomstig van schapenherders uit Duitsland. De wol komt van weidedieren en wordt bij de jaarlijkse schering van de schapen door de herder verzameld. Omdat de vacht van de schapen in Duitsland bescherming moet bieden tegen koud en nat weer, is het wat ruwer dan dat van andere schapen en blijft het vaak ongebruikt of wordt het zelfs weggegooid. Door de aankoop van dit hondenspeelgoed ondersteun je het werk van Duitse herders.

Waarom een wollen speelbal voor mijn hond?

De wollen speelbal voor de hond van het merk Lills heeft verschillende positieve kenmerken die het onderscheiden van andere speelballen. Hieronder vind je een aantal belangrijke kenmerken:

  1. Natuurlijk materiaal: De wollen bal van Lills is gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol, zonder synthetische toevoegingen of kleurstoffen. Hierdoor is het veilig voor jouw hond om op te kauwen en te spelen.
  2. Duurzaamheid: De wollen speelbal voor de hond is gemaakt van stevig wol en gaat daardoor langer mee dan andere speelballen. Het materiaal is veerkrachtig en scheurt niet gemakkelijk.
  3. Handgemaakt: De wollen speelbal wordt met de hand gemaakt. Hierdoor is elk exemplaar uniek en heeft het zijn eigen karakteristieke uitstraling.
  4. Milieuvriendelijk: De wollen speelbal voor honden is milieuvriendelijk, omdat het is gemaakt van een hernieuwbaar materiaal en biologisch afbreekbaar is.
  5. Stimulerend: De textuur van de wollen bal stimuleert jouw hond om te spelen. De zachte en pluizige textuur maakt het aantrekkelijk voor honden om mee te spelen en het maakt het gemakkelijker om vast te pakken.
  6. Tandhygiëne: Wollen speelballen zijn ook goed voor de tandhygiëne van jouw hond. Het kauwen op de wollen speelbal kan helpen om de tanden van jouw hond schoon te maken en tandplak te verwijderen. En zacht genoeg om de tanden niet te beschadigen!
  7. Geschikt voor verschillende rassen: De wollen speelbal is geschikt voor verschillende hondenrassen en -groottes. Het is beschikbaar in verschillende maten, van klein tot groot, zodat je de juiste maat kunt kiezen voor jouw hond.

Geef je trouwe viervoeter het beste met deze duurzame en milieuvriendelijke wollen speelbal – voor een gezonde en gelukkige hond!

Verwen jouw hond met een wollige speelbal!

Geef jouw trouwe viervoeter het beste cadeau ooit met de wollen speelbal voor honden! Niet alleen is deze speelbal super zacht en duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk en goed voor de gezondheid van jouw hond. Jouw hond verdient toch ook het allerbeste? En met deze speelbal, gemaakt van 100% duurzame en milieuvriendelijke wol, geef je hem dat ook. Verwen jouw harige vriend met een speelbal die niet alleen goed voor hem is, maar ook goed voor de planeet. Zeg maar dag tegen speelballen die vol zitten met schadelijke chemicaliën en hello tegen de wollen speelbal! Bekijk mijn aanbod en verwen jouw hond met een wollige speelbal van Lills!

Shop hier mijn assortiment wollen speelballen voor honden.