Voof Vegan COWlove met Kivo Kip

Snel naar recept Recept afdrukken
0 Toevoegen aan favorieten

Small steps: Laten we klein beginnen met een half-om-half maaltijd.
Voer jij vers vlees en wil jij de ecologische pootafdruk van jouw hond verlagen, maar is de overstap op (geheel) plantaardige voeding te groot? Laten we dan in kleine stapjes beginnen: en vooral niet te ingewikkeld! Daarom krijg je van mij deze half-om-half maaltijd: 1 portie voor een volwassen hond van 20 kg die je over twee maaltijden kunt verdelen. Geef 1 of 2 keer per week en maak al een verschil! Easy peasy, toch?

Voof (de vegane voeding van Ritzenberger) is samen met deskundigen op basis van veganistische componenten ontwikkeld. Een deel hiervan is een uitgekiende samenstelling van sojakorrels, bonen en kikkererwten. Dit deel geeft jouw hond alle vitale (plantaardige) eiwitten.

De producten van Kivo worden lokaal geproduceerd in de eigen fabriek in Veldhoven en omstreken. De voeding is vrij van toevoegingen, E-nummers & synthetische geur-, kleur en smaakstoffen en ze zijn transparant over de samenstelling. 

Voof Vegan COWlove met Kivo Kip

Easy peasy half-om-half maaltijd voor jouw hond. Makkelijk, gezond & heel snel klaar.

Wil jij deze hoofmaaltijd op een leuke manier serveren? Gebruik dan een lickmat of een antischrokbak en vul eventueel nog aan met wat lekkere toppings!

Balou's tip
Kijk eens naar de Enrichment feeders van SodaPup

Zet recept vast
0 Toevoegen aan favorieten
Kooktijd 10 mins Totale tijd 10 minuten Moeilijkheidsgraad: Beginner Calorieën: 980

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng in de ochtend de vegane hondenworst, het vlees en de overige ingrediënten in een kom. Verdeel de dagelijkse portie over twee maaltijden.
    Bewaar tussentijds in de koelkast.

Voedingswaarden (hond 20 kg)

Opdiening grootte 0,5

Opdieningen 1


Hoeveelheid per opdiening
Calorieën 980kcal

Eiwit (% eiwitbehoefte/dag) 101%
Vetgehalte 57g
Vezels (in droge stof) 5.8%
Calcium 2240mg
Fosfor 1560mg
Jodium 140%

* Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een gezonde, adulte hond met een lichaamsgewicht van 20 kg. De dagelijkse waarde van jouw hond kan hoger of lager zijn, afhankelijk van zijn behoefte. De richtlijnen voor het percentage van nutriënten zijn gebaseerd op de gegevens van de Amerikaanse National Research Council (NRC) en Meyer und Zentek.

Keywords: half-om-half, voof, kivo, kip, flexitarisch
Recipe Card plugin aangedreven door WP Delicious

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *