Verzendinformatie & Afhalen

  • Jouw bestelling wordt door PostNL thuisbezorgd.
  • De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95 inclusief BTW.
  • Per bestelling kan ik tot 23 kg verzenden; boven 23 kg moet ik met 2 verpakkingen werken. In dat geval zal ik persoonlijk contact opnemen voor overleg.
  • Na het plaatsen van een bestelling én het afronden van de betaling, wordt de bestelling zo snel mogelijk door mij verstuurd.
  • Pakketten worden (voorlopig) op maandag en woensdag verzonden.
  • Afhalen van jouw bestelling kan na overleg ook in het weekend. Langskomen zonder afspraak is helaas niet mogelijk.
  • Flexiterrier is niet verantwoordelijk voor het niet afhalen van pakketten indien je niet thuis bent. Indien een pakket retour komt en opnieuw verzonden dient te worden, reken ik hiervoor een toeslag van € 7,50 

Retourneren

Bij Flexiterrier is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Stuur een email met daarin het ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren naar info[at]flexiterrier.com. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Stuur je de gehele bestelling retour, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuur je een deel van jouw bestelling retour, dan wordt de aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling gecrediteerd. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Flexiterrier geretourneerd worden. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.